Novice

NIKA ARIH ZMAGOVALKA 2. TURNIRJA U-17 V BREŽICAH

NIKA ARIH ZMAGOVALKA 2. TURNIRJA U-17 V BREŽICAH

IMG_5055V soboto smo se odpravili v deževne Brežice na 2. turnir za starostno kategorijo U-17. Turnir je potekal gladko in brez zapletov, zato smo bili veseli, da smo bili vsaj enkrat doma pred 18h.

Za začetek smo začeli z mešanimi dvojicami, kjer je največ od naših pokazala Nika Arih skupaj z Zalarjem (BK Bit Ljubljana). Na koncu sta zasedla 3. mesto. Od njiju sta bila boljša v polfinalu Petra Polanc in Miha Ivančič v treh setih. Premalo je bilo taktične igre in nasprotnika sta znala to obrniti sebi v korist. Med osmerico sta se še uvrstila Gašper Krivec skupaj z Emo Cizelj (5. mesto) in Anej Cizelj skupaj z Anjo Koman (BK Kungota, 7. mesto).

Pri dekletih smo gledali Mirnski finale, kjer sta se pomerili Ema Cizelj in Nika Arih. Boljša je bila slednja v treh napetih setih (21:16, 23:25 in 21:14).

V fantovski disciplini je uspel dober žreb izkoristiti Urban Kolenc, ki se je brez večjih težav uvrstil v finale turnirja. Tam je bil na žalost od njega boljši Zalar (BK Bit Ljubljana) v dveh podaljšanih setih, 22:20 in 22:20. Urban je oba seta vodil 20:19, a naredil povsem nepotrebne napake, ter tako ispustil priliko za zmago na turnirju. Kljub porazu je prikazal lepo in borbeno igro.

Moramo omeniti, da nam je na turnirju manjkalo še eno dekle, in sicer Nastja Stovanje, ki je zaradi petkove prometne nesreče morala ostati doma. Čimprejšnje okrevanje Nastja, mislimo nate!

MIRNA!!!

LINK DO REZULTATOV

[nggallery id=117]

A.T.

Share this post