Novice

MIRNČANI SUVERENI NA DOMAČEM PARKETU

MIRNČANI SUVERENI NA DOMAČEM PARKETU

V soboto smo mirnski badmintonisti v dvorani OŠ Mirna organizirali šele drugi turnir v letošnjem letu. Na sporedu je bil 2. turnir do 15 let. Na samem tekmovanju smo nastopili s petimi igralci in zabeležili dve zmagi in dva finala.

Tokrat je bil suvereno najboljši Tim Škrlj, ki je slavil tako med posamezniki, kakor tudi v mešanih dvojicah skupaj s Košo iz Lendave. Med posamezniki je bil v finalu boljši od klubskega kolega Tevža Ornika v dveh setih. Z devetim mestom je uspeh dopolnil še Tim Anzelj, katerega je ravno v 1/8 finala izločil zmagovalec turnirja.

Med mešanimi pari smo gledali skoraj klubsko finale. Uvrstila sta se tja tudi Tevž Ornik in Zara Šenica, ki pa sta bila prekratka za zmago na turnirju. Tim Anzelj in Lana Livk sta bila le dve točki oddaljena na koncu od bronaste medalje. V napetih treh setih sta morala priznati premoč prekmursko-ljubljanski navezi. Zadnji set v podaljšani igri 27:29.

Pri dekletih se je od naših igralk najbolje izkazala Zara Šenica, ki je osvojila bronasto medaljo. Peto mesto je osvojila še Lana Livk, ki je le za las zgrešila polfinale, saj je v 1/4 finalu izgubila v treh napetih setih, dva v podaljšani igri.

To je bil za naš klub zelo dober dan.

LINK DO REZULTATOV

Share this post