Novice

MIRNČANI ZAGOSPODARILI NA DOMAČEM TERENU

MIRNČANI ZAGOSPODARILI NA DOMAČEM TERENU

Na prvem A in B turnirju v tej sezoni so se naši badmintonisti dobro odrezali. Od skupno šestih disciplin so slavili kar v štirih.

V igri ženske posamezno je slavila Nika Arih, ki je bila v finalu boljša od Petre Polanc iz Medvod. Na odru za zmagovalce se ji je pridružila klubska kolegica Ema Cizelj s tretjim mestom.

Pri fantih A kategorije so se med osem najboljših prebili Gašper Krivec, Žan Laznik in Urban Turk. Vsi so kasneje morala priznati premoč nasprotnikom. Od Gašperja je bil boljši Jerčinovič, od Žana Ivanič in od Urbana Cerkovnik (vsi Medvode).

V nižji B kategoriji je najdlje prišel Sebastijan Miklič, ki je osvojil četrto mesto. Med osmerico se je prebil tudi mladi Matevž Herman.

Moške dvojice so Mirnčanom prinesle drugo zmago. Domov sta jo odnesla Mitja Šemrov in povratnik Aleš Murn. Tretje mesto je osvojil Žan Laznik skupaj z Zalarjem iz Bit-a, četrto mesto pa sta zasedla brata Urban in Aljoša Turk.

Nika Arih je skupaj s Petro Polanc brez težav slavila v ženskih dvojicah, drugo mesto sta osvojili Ema Cizelj in Jerca Bajuk.

Ostanejo nam še mešane dvojice, kjer smo Mirnčani zopet pokazali, da smo zelo močni, saj smo med štirimi imeli kar tri pare. Zmage sta se na koncu veselila Mitja Šemrov in Jerca Bajuk, tretje mesto pa sta osvojila para Arih/U. Turk in Cizelj/A. Turk. Med osem najboljših se je uspelo uvrstiti tudi Nastji Stovanje skupaj z Zalarjem.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=24A5602A-D19E-4280-8111-337CFCB6EB4F

img_1391 img_1392 img_1393 img_1394

Share this post