Novice

GAŠPER KRIVEC UBRANIL NASLOV DRŽAVNEGA PRVAKA V MOŠKIH DVOJICAH

GAŠPER KRIVEC UBRANIL NASLOV DRŽAVNEGA PRVAKA V MOŠKIH DVOJICAH

Danes se je v Medvodah končalo 64. Državno prvenstvo republike Slovenije v badmintonu. Mirnski člani so na tekmovanju nastopili z devetimi igralci in na koncu osvojili en naslov prvaka in skupno šest medalj.

Naslov Državnega prvaka je zopet osvojil Gašper Krivec skupaj z Ivaničem iz Medvod. V finalu sta bila boljša od bratov Ivančič v dveh setih. Tretje mesto sta osvojila še klubska kolega Anej Cizelj in Aljoša Turk.

Med posamezniki se je najbolje odrezala Nika Arih, ki je postala finalistka. V finalu je morala priznati premoč odlični Petri Polanc, ki je osvojila kar tri naslove. Peto mesto je osvojila še Ema Cizelj. Pri fantih je bron osvojil Gašper, ki je moral v polfinalu priznati premoč najmlajšemu Ivančiču iz Medvod v treh setih.

Vsa naša tri dekleta so dobro nastopila tudi v ženskih dvojicah, kjer smo osvojili dve bronasti medalji. Eno sta osvojili Ema Cizelj in Nika Arih, drugo pa Jerca Bajuk skupaj s Sabino Magyar iz Lendave.

Tokrat je bila naša slaba točka mix, saj nismo uspeli osvojiti niti ene medalje, a to je žal šport. Enkrat ja, drugič ne.

Pohvale gredo vsem nastopajočim, ki so zastopali klubske barve, kljub temu, da smo imeli zelo malo časa za pravi trening, ter da smo se morali večino naših treningov voziti v Ljubljano in Medvode. Klub niso samo pokali in medalje, ampak tudi duša in srce, kar na Mirni imamo.

Omenimo še to, da je na prvenstvu kot sodnik sodeloval tudi Dejan Vidmar. Čestitke tudi njemu in želimo ti čimprejšnje okrevanje. Mi smo s tabo Dejč!

MIRNA!

LINK DO REZULTATOV

Share this post