Novice

HATTRICK ZA MIRNČANE

HATTRICK ZA MIRNČANE

V soboto je v Ljubljani potekal 3. AB turnir v tej sezoni. Mirnčani smo imeli zaradi poškodb in bolezni le tri nastopajoče, ki pa so osvojili kar tri zlate kolajne.

Ema Cizelj je v igri ženske posamezno osvojila 2. mesto, potem ko je morala v finalu priznati premoč dvojiški partnerici Petri Polanc iz Medvod. Slednja je bila boljša v dveh setih.

Skupaj sta punci v igri ženskih dvojic osvojili zlato kolajno, saj nista imeli dostojnih nasprotnic. V finalu sta bila boljši od ljubljanske dvojice Novak/Barut. Za Emo je bila to že druga zmaga v tej sezoni na turnirjih A kategorije.

Mešane dvojice so za Mirnčane prinesle tretjo kolajno, ki je bila srebrne barve. Urban Turk in Ema Cizelj sta v finalu morala priznati premoč navezi Ivančič/Polanc (BK Medvode) v treh setih. Do finala sta naša tekmovalca brez večjih težav odpravljala vse nasprotnike.

Mirnsko drugo zmago sta v moških dvojicah priigrala brata Turk, Aljoša in Urban, ki sta bila v finalu boljša od naveze Zalar/Krapež (BK Bit Ljubljana) v treh setih. Fanta sta tako nadaljevala zmagoviti niz Mirnčanov v moških dvojicah na A turnirjih.

V zadnji disciplini pa smo Mirnčani dobili še tretjo zlato kolajno. Priigral jo je Aljoša Turk, ki je z nasprotniki odpravil brez večjih težav. V finalu je bil boljši od Zavirška v treh setih. Aljoša je tako v tej sezoni slavil že četrto zmago v članski konkurenci.

 

LINK DO REZULTATOV: http://tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C24E1B34-FD91-412E-A5E6-8697E132AE4C

 

image image image image image

 

A.T.

 

Share this post