Novice

ZA MINRČANI USPEŠEN MESEC

ZA MINRČANI USPEŠEN MESEC

DRUGI TURNIR DO 13 LET

V začetku meseca aprila so se v Ljubljani v Konex centru pomerili igralci do 13 let. Mirnčani smo nastopili s 6 igralci in uspeli narediti nekaj dobrih uvrstitev.
Najbolje se je tokrat odrezala Leila Sambolec, ki je slavila v igri posamezno B skupine pred klubsko kolegico Piko Škrlj. Punci sta brez večjih težav prišli do finala in zaslužene medalje.
Pri fantih sta se najbolje odrezala Nik Golob in Ian Bunderšek v skupini B, katera sta osvojila 11.-12. mesto.
NIK GOLOBURBAN ŽELEZNIKLEILA SAMBOLECPIKA ŠKRLJ IN LEILA SAMBOLEC
SLOVENSKA BADMINTONSKA LIGA
Na mirni je potekal 2. krog slovenske badmintonske lige, kjer smo nastopili tudi domači igralci BK TEM MIRNA. Proti ekipi Konex 2 smo slavili s 5:0, proti ekipi BK Pišece pa s 4:1. S prvega mesta se tako podajamo v playoff za prvaka, kjer nas čaka ekipa YONEX BK Bit, ki so v skupini B osvojili drugo mesto. Playoff sledi v mesecu maju.
ZARA ŠENICA IN EMA CIZELJLANA LIVK
19. SREBRNA ŽOGICA LENDAVE 2024
V Lendavi je pretekli vikend potekala 19. izvedba Srebrne žogice Lendave v badmintonu. Mirnčani smo nastopili s 7 igralci in na koncu uspeli domov prinesti 5 medalj. Najbolje je tokrat odigral tekmovanje Tim Anzelj, ki je brez večjih težav slavil v igri fantovskih dvojic do 17 let skupaj s Čerinom iz Bit-a. Svoji zlati medalji je v igri posamezno dodal še bronasto. Najuspešnejša kategorija pa je bila za nas U13, kjer smo osvojili ostale tri medalje. Leila Sambolec je bila igralka z dvema bronastima v igri posamezno in dvojicami skupaj z Vito Oven. Zaostajali pa niso niti fantje, saj sta prav tako bron v fantovskih dvojicah osvojila Nik Golob in Štefan Kovač. Sedaj imamo dvotedensko pavzo od tekmovanj, potem pa sledijo predvsem članska tekmovanja v mesecu juniju pa še najpomembnejša Državna prvenstva za vse mladinske selekcije.

TIM ANZELJNIK GOLOB IN ŠTEFAN KOVAČLEILA SAMBOLECLEILA SAMBOLEC IN VITA OVEN

Share this post