Novice

4. A turnir BZS in 2. turnir do 11 let

4. A turnir BZS in 2. turnir do 11 let

Pretekli vikend je na Mirni potekal 4. A turnir in 2. turnir do 11 let. Konkurenca in številčnost igralcev je bila na obeh turnirjih zelo velika, saj se je ta vikend udeležilo skoraj 90 igralcev, ki so pokazali zelo zanimive dvoboje. Tudi naši so pokazali zelo dobro igro in osvojili 7/8 final.

Do 11 let je se je ponovno najbolje odrezal Matevž Herman, ki je zmagal med posamezniki in osvojil še 2. mesto v mešanih parih skupaj z Enjo Cvelbar. Tudi ostali naši so pokazali dobre rezultate, Nik Zupančič je osvojil 3. mesto med posamezniki ter tudi v mešanih parih skupaj s Špelo Alič(BK Ljubljana). Enja Cvelbar pa je osvojila 3. mesto med posameznicami.

Tudi starejši igralci so dosegli odlične rezultate in se  uvrstili prav v vsako finale. Najboljši med njimi je bil Matevž Bajuk, ki je slavil v mešanih parih skupaj s Sabino Magyar (BK Mladost) ter v dvojicah skupaj z Mitjo Šemrovom, med posamezniki je osvojil 3. mesto. V moških dvojicah sta  2. mesto osvojila še povratnika brata Turk, pri ženskah pa sta 2. mesto osvojili Ema Cizelj in Jerca Bajuk. V mešanih parih sta 2. mesto osvojila Jerca in Mitja, 3. mesto pa Urban in Katarina Beton (ŠRD Konex). Med posamezniki pa je Mitja Šemrov klonil šele v finalu proti Alenu Roju in tako osvojil odlično 2. mesto. Mladinka Ema Cizelj pa je prav tako osvojila odlično 2. mesto med posameznicami.

Čestitke vsem!
[nggallery id=92]
Ostali rezultati

Share this post