Novice

24. TEM JUNIOR & YOUTH INTERNATIONAL 2018

24. TEM JUNIOR & YOUTH INTERNATIONAL 2018

Za nami je še en TEM Junior & Youth International, to leto že 24. zaporedni. Nastopilo je  270 tekmovalcev iz več kot 15 držav sveta, prvič tudi iz Kanade, Malezije in Peruja. Tekmovanje je potekalo od 19. do 21. oktobra 2018.

Videli smo obilo dobrih tekem in zadovoljnih obrazov po zaključku samega tekmovanja, kar nam organizatorjem daje še večji zagon za naprej.

Mirnski igralci so se odrezali solidno. Najbolje se je tokrat izkazal Vid Koščak, ki je v igri dvojic do 13 let osvojil 3. mesto skupaj z Jelencem iz BK Medvode. Svoji kolajni je v igri posamezno dodal še 5. mesto, kjer ga je po štirih setih ugnal Pascal Cheng iz Avstrije. Med deset najboljših se je v isti disciplini uvrstil še Tevž Ornik, ki se je uspel prebiti iz skupine.

Lepo uvrstitev so dosegle še Manca Zupančič in Kristina Kastelic, ki sta v dekliških dvojicah do 15 let osvojili 5. mesto in pokazali, da napredujeta v igri. Preboj iz skupine je z devetim mestom dopolnila še enkrat Manca Zupančič.

Pri mladincih (U-19) smo nastopili s tremi igralci, vendar večjih možnosti ni bilo, saj so fantje komaj prestopili med mladinske in kadetske igralce in je zato konkurenca zelo huda. Večje rezultate tako pričakujemo v naslednjih letih.

S samim tekmovanjem smo bili Mirnčani zadovoljni, saj smo vse izpeljali tako kot se spodobi. Organizacijska ekipa, ki je štela več kot 40 članov je skrbela, da je vse potekalo tekoče in brez zapletov, kar našemu tekmovanju daje nekaj več.

Hvala vsem, ki ste pripomogli k še eni vrhunski izvedbi turnirja, tako članom BK Mirna, kakor tudi vsem sponzorjem, saj brez vas nebi bilo nas in tega tekmovanja.

Za 25. TEM Junior & Youth International 2019 pa vam obljubljamo en velik spektakel, katerega niste še izkusili!

LINK DO REZULTATOV YOUTH

LINK DO REZULTATOV JUNIOR

« of 17 »

A.T.

Share this post