Novice

ANEJ CIZELJ DRŽAVNI PRVAK V DVOJICAH

ANEJ CIZELJ DRŽAVNI PRVAK V DVOJICAH

IMG_6143Preteklo soboto smo se udeležiliše sklepnega dejanja državnih prvenstev v letošnji sezoni in sicer so se pomerili še igralci v kategorijah do 11 in 15 let v Podčetrtku.

Med najmlajšimi je še najdlje uspelo priti Vidu Koščaku, ki je prilezel vse do polfinala, kjer pa je bil nemočen proti kasnejšemu zmagovalcu Podgoršku. Ostali naši- Dan Križman, Tim Škrlj, Neža Krištof in Anže Šimič so zabeleželi vsaj eno zmago v skupini.

Več uspeha smo imeli v igri parov, saj sta do medalja prilezla in prigarala tako Dan in Anže kot tudi Vid s kolegom iz Kungote. Križman/Šimič sta bila tako bronasta, Koščak pa je moral v finalu zopet priznati premoč Podgoršku in kolegu iz Medvod.

Vid je dopolnil uspeh še z eno medaljo in sicer je v polfinale prišel z novo partnerko Shano iz Ljubljane.

Pri starejših je nastopal samo eden in sicer Anej Cizelj, ki je kot edini v tem dnevu osvojil naslov državnega prvaka in to v dvojicah s partnerjem iz Maribora Mastenom. Prav on ga je premagal v igri posamezno, in sicer v polfinalu ter tako prišel na končno tretje mesto.

Tekmovanje je potekalo zelo netekoče in smo z zadnjo igro opravili šele 20.30, kar je glede na število igrišč (14) zelo nenavadno. Prav tako so bili pogoji v dvorani zelo težki, saj se praktično iz nobenega igrišča ni povsem dobro videlo, prav tako pa so bila na nekaterih igriščih napačno narisane črte in zelo slabe mreže, kjer včasih igralci in pa tudi sodniki niso vedeli ali je žogiča šla čez mrežo ali skozi.

 

[nggallery id=132]

Športni pozdrav
M.B.

Share this post