Novice

ANEJ CIZELJ “CAPO DI BANDA”

ANEJ CIZELJ “CAPO DI BANDA”

V nedeljo je v Ljubljani potekal 1. turnir za starostno kategorijo U-15. Mirnčani smo v boj poslali samo enega igralca, to je bil Anej Cizelj, ki se je na koncu veselil kar dveh zmag.

Pri igri posamezno Anej ni oddal niti enega samega seta. Najdlje se mu je približal v polfinalu Tej Kolar (BK Medvode), ki je uspel dobiti 24 točk v prvem setu. Kasneje ga je v drugem setu Anej po premoru in zaostanku 10:11 odpravil z delnim izidom 11:0 in slavil zmago. V finalu ga je čakal Ian Spiller, katerega je Anej brez večjih težav premagal v dveh setih (21:18, 21:14).

V dvojicah je Anej slavil skupaj s Klemnom Lesničarjem (BK Branik). V treh tekmah sta oddala le en set in zasluženo osvojila zlato kolajno. V finalu sta premagala navezo Spiller/Kolar v dveh setih (21:11, 21:8).

To je bil zelo lep uspeh za našega “Messija”, saj so se mu treningi začeli obrestovati tudi na turnirjih. Ob podelitvi je prejel tudi zmagovalen poljub podeljevalke Kaje, da pa je bila mera polna pa je pojedel še celo (ja celo!) porcijo špagetov. Če pa to ni totalno zmagoslavje!

MIRNA!!!

LINK DO REZULTATOV

IMG_4458IMG_4455IMG_4453

A.T.

Share this post