Novice

Tem Junior & Youth International 2012

Tem Junior & Youth International 2012

Pretekli vikend je na domačih tleh potekala že 18. izvedba mednarodnega Junior in Youth turnirja. Tokrat se je tekmovanja udeležilo preko 250 igralcev iz devetih držav.

Če začnem kar s tekmovanjem Youth International, lahko povem da se je najbolje odrezala Ema Cizelj, ki je postala zmagovalka v kategoriji do 15 let med posameznicami in v dvojicah skupaj z Lio Šalehar. Stopničk so se veselili še Domen Laznik, Nika Arih, Julija Kolenc ter Anej Cizelj. Domen je po dobri predstavi v četrfinalu osvojil končno 3. mesto med posamezniki v kategoriji do 15 let. Nika Arih in Lea Tandara  sta morali priznati premoč v polfinalu proti kasnejšima zmagovalkama, Emi in Liji ter se zadovoljiti s 3. mestom. Prijetno je presenetila Julija Kolenc, ki je osvojila 3. mesto med posameznicami in odlično 1. mesto v dvojicah skupaj s Petro Polanc. Anej Cizelj pa je osvojil 3. mesto med posamezniki kot tudi v dvojicah skupaj z Jakom Ivančičem.

Pri starejših pa je Mitja Šemrov na 18. mednarodnem mladinskem prvenstvu Slovenije zmagal v svoji paradni disciplini fantovskih parov. Tako je ohranil tradicijo, da zmage ostajajo doma na Mirni. V kategoriji do 19 let sta bila skupaj z Avstrijcem Rebhandlom boljša od Nemcev Klein/Müller. Mitja je uspeh dopolnil še s tretjim mestom med mešanimi dvojicami do 19 let, kjer sta nastopila skupaj z Ljubljančanko Kajo Stanković.

Rezultati Youth

Rezultati Junior

Čestitke vsem igralcem za dobre rezultate ter zahvala vsem staršem, sponzorjem, vodstvu kluba in vsem, ki so kakorkoli  pomagali pri organizaciji tekmovanja.
[nggallery id=77]

Share this post