Novice

KOŠČAK ODIGRAL SOLIDNO NA ČEŠKEM IN SLOVAŠKEM

KOŠČAK ODIGRAL SOLIDNO NA ČEŠKEM IN SLOVAŠKEM

Naš najboljši tekmovalec med mladinci Vid Koščak se je zadnje dva tedna mudil na svetovnem mladinskem pokalu na Češkem in Slovaškem. Nastopal je v vseh treh disciplinah in uspel nanizati nekja solidnih uvrstitev.

Kot prvo je nastopil na Češkem, kjer je uspel z Anjo Blazina priti vse do četrtfinala, tam pa sta ju ustavila Avstrijca Dlapka/Cheng v treh setih. Med posamezniki je že na začetku dobil neugodnega Tajvanca in izgubil v dveh setih. Pri moških dvojicah sta morala z Jelencem prizanti premoč Poljakoma Cierpisz/Nych po napetih treh setih.

Tudi na slovaškem rezultatsko ni bil najbolj uspešen, je pa bil Vid zadovoljen s svojo predstavo v dvojicah. Najbolje se je v vseh treh disciplinah odrezal v moških dvojicah skupaj z Jelencem iz Medvod, saj sta se uspela uvrstiti med 10 najboljših.

Sedaj sledi več kot mesec dni premora od mednarodnih tekmovanj, ki jih bo Vid izkoristil za treninge in pripravo na drugi del sezone, saj ga že v začetku leta čaka domeče Državno člansko prvenstvo kjer Mirnčani zopet lovimo najvišja mesta.

SLOVAŠKA

ČEŠKA

VID KOŠČAK

FOTO: NIKO KRIZMANIĆ

Share this post