Novice

ALJOŠA ZMAGOVALEC 2. B TURNIRJA

ALJOŠA ZMAGOVALEC 2. B TURNIRJA

Na lepo sončno soboto je v Ljubljani potekal 2. B turnir v tej sezoni. Od Mirnčanov sta se ga udeležila le Aljoša Turk in Gašper Krivec.

V uvodnem kvalifikacijskem delu se je z eno zmago med 16 najboljših uvrstil Aljoša. Gašper je najprej odpravil Zajtla iz BK Bit Lubljana, kasneje pa po dobri igri v treh setih izgubil od Ivančiča, a se je kot drugi v skupini vseeno uvrstil v nadaljnje tekmovanje.

Za med osem najboljših je Aljoša odpravil Lesničarja (BK Branik Maribor) v dveh setih, medtem ko je Gašper izgubil v treh setih proti Ostercu (BK Branik Maribor). V četrtfinalu je bil Aljoša boljši od Gašperjevega krvnika v dveh setih in si tako zaslužil polfinale.

Polfinale je bilo zelo kratko, saj je naš prvi nosilec turnirja odpravil Jerčinoviča (BK Medvode) v dveh setih in se tako uvrstil v popoldanski finale, kjer ga je čakal še en Medvodčan, Miha Ivančič.

Finale je bilo izenačeno le do prvega intervala v obeh setih, kjer je bil rezultat 11:10 za Aljošo. Kasneje je naš igralec naredil razliko in ušel na varno razdaljo ter dobil prvi set z rezultatom 21:18. V drugem je bil rezultat identičen na pavzi, kasneje pa je zopet Mirnčan stopil na plin in slavil z 21:13.

 

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F4F2C75E-DDE0-4352-8E80-A849C4EA827C

 

image

 

A.T.

Share this post