Novice

EMA CIZELJ IN DOMEN LAZNIK ZMAGOVALCA A IN B TURNIRJA

EMA CIZELJ IN DOMEN LAZNIK ZMAGOVALCA A IN B TURNIRJA

Pretekli vikend je na Mirni potekal še zadnji članski A in B turnir v letošnjem letu. Kljub skromni udeležbi smo videli dobre in kakovostne igre.

V kategoriji B turnirja posamezno smo Mirnčani imeli kar 4 polfinaliste, med katerimi je na koncu največ pokazal Domen Laznik, ko je v finalu ugnal starejšega brata Žana. V tekmi za tretje mesto je Gašper Krivec ugnal Aneja Cizlja.

Pri dekletih smo imeli samo A kategorijo, kjer je edina mirnska predstavnica Ema Cizelj osvojila tretje mesto.

Fantovske dvojice so nam obetale prvo zmago, a smo na koncu iztržili “le” 2. in 4. mesto. Finalista sta bila Matevž Bajuk in Mitja Šemrov, nehvaležno četrto mesto pa sta zaradi poškodbe osvojila brata Urban in Aljoša Turk.

Ema Cizelj je poskrbela, da je še ena zmaga ostala na Mirni. Skupaj s Sabino Magyar (BK Mladost Lendava) sta slavili v ženskih dvojicah, potem ko sta v finalu ugnali medvoško navezo Šetina/Polanc.

V zadnji kategoriji mešanih dvojic sta se najdlje od Mirnčanov prebila Ema Cizelj in Aljoša Turk. Osvojila sta drugo mesto, potem ko sta v finalu morala priznati premoč navezi Polanc/Ivančič (BK Medvode).

Na turnirju smo bili oslabljeni s strani deklet, saj zaradi bolezni ni nastopila Nastja Stovanje, odsotna pa je bila tudi Nika Arih, ki je imela ligaške obveznosti v Franciji.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1A7BC908-105D-494E-94DE-369AA885CF3C

 

img_9813 img_9816 img_9818 img_9824

 

A.T.

Share this post