Novice

NASTJA STOVANJE, GAŠPER KRIVEC IN DVOJICA HERMAN/ZUPANČIČ NEDELJSKI ZMAGOVALCI

NASTJA STOVANJE, GAŠPER KRIVEC IN DVOJICA HERMAN/ZUPANČIČ NEDELJSKI ZMAGOVALCI

V vikendu, ki je za nami smo Mirnčani moči merili na 4. A in B turnirju in 3. turnirju do 15 let v Medvodah. Nastopili smo z z devetimi igralci in dosegli nekaj odličnih uvrstitev.

Na članskem turnirju smo dosegli dve zmagi. V najmočnejši kategoriji je svojo prvo zmago slavila Nastja Stovanje, ki je brez večjih težav odpravila vse tekmice. Prav tako se je prvič zmage veselil Gašper Krivec, ki je v klubskem finalu odpravil Žana Laznika. Na odru za zmagovalce se jima je pridružil še Mitja Šemrov. Vsi trije so nastopili v B kategoriji.

V dvojicah se je najdlje uspelo uvrstiti Jerci Bajuk in Nastji Stovanje. Prebili sta se vse do finala, tam pa sta ju na koncu premagali Novakova in Kotarjeva iz BK Bit Ljubljana. Pri moških dvojicah se je Mitja Šemrov skupaj z Zalarjem iz Bit-a prebil do tretjega mesta, ko sta v tekmi za bronasto medaljo premagala bratsko navezo Laznik.

Tudi v mešanih dvojicah smo prikazali dobro igro. Najboljšo pa sta pokazala Jerca Bajuk in Žan Laznik, ki sta se uspela prebiti vse do finala. Na koncu sta morala na žalost priznati premoč Bitovski navezi Krapež/Kotar v treh setih. Peto mesto sta osvojila Nastja Stovanje in Domen Laznik.

Do 15 let pa smo v ognju imeli dva tekmovalca. Nik Zupančič in Matevž Herman sta že drugič v tej sezoni slavila v igri dvojic, potem ko sta v finalu v dveh setih odpravila ljubljansko-medvoško navezo Babnik/Bizjak v dveh setih. K zmagi je Matevž Herman v igri posamezno dodal še bronasto medaljo, katero si je priboril po zmagi na Bizjakom v dveh setih. Nik je bil v isti disciplini peti, potem ko ga je v četrtfinalu odpravil ravno Bizjak.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=3E6929A4-CFA6-4A37-9601-CE49EC243800

img_0496 img_0497 img_0498 img_0499 img_0500 img_0504 img_0505 img_0509 img_0510 img_0511 img_0512 img_0513

Share this post