Novice

NIKA ARIH BRONASTA NA SVETOVNEM POKALU V MILANU

NIKA ARIH BRONASTA NA SVETOVNEM POKALU V MILANU

V Milanu je pretekli vikend potekal svetovni pokal za mladince (U-19). Na turnirju sta nastopili tudi Nika Arih in Ema Cizelj.

V igri posamezno sta se obe uvrstili med 16 najboljših. Od Nike je bila boljša španka Sara Peñalver Pereira (evropska podprvakinja do 17 let) v treh setih, medtem ko je Ema morala priznati premoč tajki Piramo Chamnaktan v dveh setih, kasnejši finalistki turnirja.

Mešane dvojice je Nika končala na petem mestu. Skupaj v paru z Ivaničem iz Medvod sta morala v četrtfinalu priznati premoč tajski navezi Imnark/Chumnibannakarn v dveh setih. Ema je skupaj z Zalarjem iz Ljubljane končala mešane dvojice že v prvem krogu proti isti navezi kot Nika in Miha.

Ženske dvojice pa so prinesle Niki bron. Osvojila ga je skupaj s Petro Polanc iz Medvod. V boju za kolajno sta v četrtfinalu odpravili nizozemsko navezo Baan/Linders v treh setih, v sobotnem polfinalu pa sta morali priznati premoč tajskima igralkama, kateri sta bili tudi prvi nosilki, Chatupornkchana in Chumnibannakarn.

Sledeči vikend sledi državno mladinsko prvenstvo, ki se bo odvijalo v Bit centru v Ljubljani. Mirnčani imamo visoke cilje tudi na tem prvenstvu in upamo na čim več kolajn.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F2B3D767-A9E0-4A33-9E36-870C5B48D302

 

image image image image image image image image

 

A.T.

 

Share this post