Novice

ŠTIRI MEDALJE NA 1. TURNIRJU DO 11 IN 19 LET

ŠTIRI MEDALJE NA 1. TURNIRJU DO 11 IN 19 LET

V soboto, 10. novembra, smo se v zgodnjih jutranjih urah odpravili na turnir do 11 in 19 let. Turnir je potekal v Športni dvorani Krim v Ljubljani.

Našo zasedbo do 11 let so sestavljali štirje člani. Vit Križman, Lana Livk, Tim Anzelj in Nele Mežnaršič. Najbolj se je odrezala Lana Livk, ki si je med posameznicami priborila bron, prav tako je prišla do brona med dekliškimi dvojicami. Tim Anzelj in Nele Mežnaršič sta bila uspešna med fantovskimi dvojicami. Priborila sta si bron. Do prve medalje na državnih tekmovanjih se je dokopal tudi naš najmlajši član tekmovalne skupine, Vit Križman. V skupini B se je dokopal do drugega mesta.

Pri mladincih sta naše barve zastopala Matevž Herman in Nik Zupančič. Nik se je v igri posamezno prebil vse do četrtfinala, kar je za tako mladega fanta lep rezultat. V igri dvojic sta se prebila do tretjega mesta, čeprav sta v skupini premagala zmagovalca turnirja moških dvojic, vendar po nekem čudnem sistemu naletela na slabši žreb.

Pohvale grejo organizatorju za hitro izpeljan turnir. Na turnirju smo se tudi posladkali z izvrstnimi muffini. V poznih popoldanskih urah smo se vrnili domov s petimi medaljami.

LINK DO REZULTATOV

U. T.

Share this post