Novice

14. TOM Junior& Youth Int. 2008: 3 zlate, 3 srebrne, 4 bronaste

14. TOM Junior& Youth Int. 2008: 3 zlate, 3 srebrne, 4 bronaste

…medalje Tomovcev seveda.

Do 19 let je Matevž Bajuk zasluženo zmagal med posamezniki, med dvojicami pa je bil tretji skupaj z Avstrijcem Bertschem.

Do 15 let je Mitja Šemrov osvojil tretje mesto med posamezniki in tretje mesto med dvojicami skupaj z Luko Pungerčarjem. Tretje mesto si je priborila tudi Leja Bevc skupaj s soigralko iz Slovaške.

Do 13 let je Žan Laznik zmagal med posamezniki, v dvojicah pa s Sebastijanom Mikličem nista uspela izkoristiti kar nekaj zaključnih žog in na koncu nesrečno izgubila. Tudi drugo mesto je odličen rezultat.

Do 11 let je Domen Laznik osvojil drugo mesto med posamezniki, pri deklicah pa smo gledali kar klubski finale – Ema Cizelj proti Niki Arih. Po zelo dobri igri obeh je zmagala Ema.

Ni kaj, res odlično. Tudi ostali člani BK TOM Mirna so se borili po svojih močeh- nekateri so pokazali več, drugi manj kot zmorejo.

Na koncu, vendar pomembno: ZAHVALA staršem otrok in organizacijski ekipi za odlično opravljeno volontersko delo. Ste ekipa, na katero sem zelo ponosen. Hvala tudi KS Mirna, Občini Trebnje in sponzorjem za finančno podporo. Naslednje leto nas čaka 15. tradiconalna izvedba turnirja…

Dušan ml.

P.S. O nagradi za otroke starš, ki ste pomagali, še razmišljam. Nekako navijam za poletne priprave v termah ali na morju, kjer bi otroci za simbolično ceno 100 EUR bivali 5-7 dni. Razliko (cca 100 EUR) bi kril klub in sponzorji, ki jih bom našel za ta projekt. Predlog v razmislek staršem…

Share this post