Novice

TEM MIRNA KONČALA PLAYOFF NA 4. MESTU

TEM MIRNA KONČALA PLAYOFF NA 4. MESTU

Nedelja je bila rezervirana za finalni dan 1. slovenske badmintonske lige. Finalni dan je potekal v Bit centru v Ljubljani, kjer pa ni šlo po naših željah.

V polfinalu smo se pomerili proti ekipi Bit-a in gladko izgubili z 0:3. Domačini so bili za našo ekipo premočen zalogaj in tako smo se morali zadovoljiti s tekmo za tretje mesto.

Tam so nas čakali igralci BK Branik Maribor, kateri so izgubili proti BK Medvode z 1:3. Najprej sta na igrišče stopila Nastja Stovanje in Sebastjan Miklič v igri posamezno. Bolje se je odrezala Nastja, ki je slavila po treh setih proti Brličevi, Seba pa ni našel pravega ritma v tretjem, ter je tako moral priznati premoč Klančarju. Rezultat 1:1. Sledile so dvojice, kjer sta dobro igro prikazala Urban Herman in Mitja Šemrov in slavila proti Lesničarju in Lonzariču v dveh setih. Na drugi strani večjih možnosti Manca Zupančič in Kristina Kastelic v ženskih dvojicah nista imeli. Rezultat pred zadnjim dvobojem je tako kazal 2:2. Sledil je še mix, v katerem sta bila Nastja stovanje in Žan Laznik konkurenčna le v drugem setu, v prvem in tretjem pa jima ni steklo. Tako so štajerci slavili z 2:3, Mirnčani pa smo osvojili nehvaležno 4. mesto.

LINK DO REZULTATOV

« of 4 »

Share this post