Novice

Turnir do 13 let in A turnir za člane

Turnir do 13 let in A turnir za člane

Na Mirni je bilo pretekli vikend zelo pestro. V soboto je potekal 2. turnir do 13 let ter vzporedno še A turnir za dvojice in mešane pare, ki je bil rekordno obiskan.
Pri fantih do 13 let  je brez večjih težav prvo mesto osvojil Anej Cizelj, drugi je bil Miha Arih in četrti Nejc Koprivc. Pri deklicah pa smo bili priča zanimivemu finalu saj je Julija Kolenc morala priznati poraz šele po treh zelo napetih setih. V mešanih parih pa se je Aneju in Juliji za las izmuznilo prvo mesto.
Vzporedno pa so se odvijali boji najboljših v disciplini mešanih parov in dvojic v članski kategoriji. Mitja Šemrov je osvojil dva prva mesta in sicer v mešanih parih skupaj s Kajo Stanković ter v dvojicah s klubskim kolegom Matevžem Bajukom. Tudi preostali naši so se dobro odrezali, Aljoša Turk je osvojil dva tretja mesta in sicer z Jerco Bajuk v mešanih parih in Tadejem Jezernikom v dvojicah.
V nedeljo pa smo lahko spremljali še najboljše člane v kategoriji moški in ženske posamezno. Najboljši od naših je bil ponovno Mitja Šemrov, ki je osvojil odlično drugo mesto.

Čestitke vsem nastopajočim!

Ostali rezultati:

U13

A turnir

 

Share this post