Novice

ZA NAMI ŠE ZADNJI DOMAČI TURNIR V TEJ SEZONI

ZA NAMI ŠE ZADNJI DOMAČI TURNIR V TEJ SEZONI

V soboto je na Mirni potekal 3. turnir do 11 in 2. turnir do 17 let v tej sezoni. Nastopilo je 90 tekmovalcev iz cele Slovenije.

Od Mirnčanov so se tokrat najbolje odrezala dekleta. To sta bili Leila Sambolec in Vita Oven, ki sta v kategoriji do 11 let osvojili srebrno medaljo v igri dvojic. V isti kategoriji je Eva Krištof osvojila 4. mesto.
Med posameznicami je bila Leila 4., Vita 5., Eva pa na koncu 8.
Pri fantih smo nastopili samo z enim igralcem. To je bil naš najmlajši tekmovalec Lovro Železnik. Na koncu je v dvojicah osvojil zelo dobro 4. mesto, saj je bil to za njega prvi turnir.
Pri starejših je največ pokazal Tim Škrlj, ki je bil 3. v mešanih dvojicah in 4. med posamezniki. Dobro igro so prikazali še Tevž Ornik, ki je bil  četrti v mešanih dvojicah skupaj z Zaro Šenica in 5. med posamezniki.
Med posameznicami sta 5. mesto osvojili tudi Neža Krištof in Zara Šenica.
Med deseterico sta prišla tudi Tim Anzelj in Lana Livk v mešanih dvojicah in med posamezniki.
Teden dni nazaj pa je Lana Livk slavila na 3. turnirju do 15 let v Ljubljani skupaj z Aličevo iz Olimpije. V igri posameznic je osvojila 2. mesto. Klubski uspeh je dopolnil še Tim Anzelj, ki je v fantovskih dvojicah osvojil 3. mesto skupaj s Čerinom iz BIT-a. Med posamezniki je osvojil 5. mesto.
Tako smo zaključili z organizacijo tekmovanj v letošnjem letu. Sedaj sledijo samo še Državna prvenstva v novembru in decembru. Najprej bodo na vrsti igralci do 15 let.
Zahvaljujemo se tudi vsem staršem in igralce
 v klubu, ki so pomagali pri organizaciji in omogočili dobro tekmovanje za vse igralce.

Share this post